Belægning

Få professionel brolægning eller belægning med erfaren brolægger i Skjern

Vi er din lokale og erfarne brolægger i Skjern, der tilbyder opgaver indenfor både brolægning og belægning af enhver art. Disse opgaver spænder fra: 

  • Belægning af terrasse
  • Brolægning af indkørsler
  • Belægning af stisystemer

Vi er eksperter udi at udføre individualiserede og specialiserede projekter, store som små, og går altid i dialog med jer om jeres behov og konkrete opgave. Mangler I inspiration til, hvordan det kan se ud, rådgiver vi gerne omkring dette baseret på vores store erfaring i anlægsarbejder. Når vi er nået frem til en løsning, udarbejder vi en oversigtstegning over placeringen af det ønskede område samt valget af fliser. Vi rådgiver jer under hele forløbet, så I hele tiden føler jer trygge og velinformerede i forhold til belægnings- eller brolægningsopgaven. 

Din lokale brolægger i Skjern

Bor du i Skjern eller omegn, udfører vi alle opgaver indenfor brolægning og belægning for dig som privatkunde samt for kommuner, institutioner og boligforeninger. Skal I have anlagt en ny indkørsel, en ny terrasse eller nogle nye stisystemer i en nyopført have, er vi klar til at påtage os opgaven. Belægning af nye fliser er en tidskrævende opgave, som vi kan klare for jer, så I får tid til at fokusere på andre opgaver i dagligdagen. Har I et større areal i forbindelse med en institution eller boligforening, der har behov for ny belægning, kan vi også lægge fliser i et større haveanlæg som del af en terrasse eller stisystemer eller på en større parkeringsplads. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkomne til at ringe eller skrive til os for at få et uforpligtende tilbud, så du har en god fornemmelse af prisen fra start af. Det giver tryghed og ro i maven, så du kan bruge energien på at glæde dig til den nye terrasse, indkørsel eller stisystem i haven, som vi udfører i tæt samarbejde med dig. 


Galleri - se vores arbejde

Få et uforpligtende tilbud på dit belægning projekt