Stubfræsning

Stubfræsning i Skjern - Vi løser opgaven for dig

Vi varetager store og små fræsningsopgaver i Skjern

Efter enhver træfældning står træstubbene tilbage, og de er besværlige at fjerne. Det er et større foretagende og stort set umuligt at klare uden det helt rette udstyr. 

Har du en eller flere besværlige stubbe, der skal fjernes i Skjern eller omegn, er vi hos Formby Multiservice klar til at rykke ud. Vi kan tilbyde stubfræsning af træ, hæk og bambus af enhver størrelse til både boligforeninger, institutioner og kommuner.

Stubfræsning er både skånsomt og billigt

I forbindelse med opgravning og bortkørsel af stub er stubfræsning en af de letteste og billigste måder at fjerne træstubbe på. Der rives nemlig ingen rødder op eller efterlades spor på plænen. Efter fræsningen jævner vi hullerne med jord, så træstubbene ikke længere er synlige. Det er således den mest skånsomme løsning, da det sikrer absolut minimale skader på omgivelserne.

Uanset hvor i Skjern-området du befinder dig, kommer vi gerne og varetager stubfræsningen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal vi varetage din stubfræsningsopgave, eller ønsker du at blive klogere på vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Så tager vi en samtale om projektet og giver et gratis og uforpligtende tilbud.

Galleri - se vores arbejde

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt