Træfældning

Vi hjælper dig med træfældning i Skjern

Besværlig træfældning i Skjern? Lad os varetage opgaven

Har du store træer eller mindre buske, der skal fældes, står vi hos Formby Multiservice klar med sikker og professionel træfældning i Skjern og omegn. Ingen opgave er for stor, for lille eller for udfordrende for os. 

Med vores professionelle specialudstyr sørger vi for korrekt fældning af vanskelige træer. Det kan f.eks. dreje sig om træer, der hælder ind over huset, terrassen eller garagen, hvor teknikken og sikkerheden skal være i top.

Vi tager hensyn til omgivelserne

Træfældning handler om langt mere end blot at fælde de pågældende træer. Ved hver fældning har vi altid omkringliggende træer, buske, belægninger samt de øvrige omgivelser med i vores overvejelser, så vi kan tage størst muligt hensyn. Vi bruger lift til arbejdet, hvis sikkerheden og pladsen til rådighed tillader det.

Har du brug for hjælp til bortskaffelse af fældede træer og buske, formidler vi gerne kontakt til det. Derudover skærer vi gerne træet op til brænde.

Kontakt os og hør mere

Ønsker du at blive klogere på, hvilke ydelser vi kan tilbyde, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon, e-mail eller via vores kontaktformular. Vi er altid klar på en god snak.

Galleri - se vores arbejde

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt