Haveservice

Professionel haveservice i Skjern

Haveservice i Skjern og Tarm

Bor du i Skjern eller Tarm og har brug for at få lavet havearbejde i form af anlægning af en helt ny have eller vedligeholdelse af din nuværende have, står vi klar som erfarne entreprenører, hvor vi tilbyder en professionel anlægsgartner til netop dit projekt, hvad end det er stort eller småt. Det kan især være relevant for dig, der ikke har så meget tid i dagligdagen samt mangler ekspertise, redskaber og/eller maskiner til at udføre arbejdet. 

Vores haveservice inkluderer alt fra græsslåning, fældning af træer, anlægning af bede, klipning af hække, anlægning af græsplæner og hække samt belægning. 

Vi udfører både mindre og større haveprojekter

Med vores haveservice i Skjern tilbyder vi jer en professionel anlægsgartner til at udføre både mindre og større haveprojekter, hvor kvaliteten altid er i højsædet. Her kan der både blive klippet hæk, slået græs, anlagt en ny hæk eller græsplæne, fældet træer, anlagt, luget og opført nye bede samt anlagt stisystemer eller fliser i haven. Vi udfører både haveservice for privatpersoner og for kommuner, institutioner og boligforeninger, der har brug for vedligeholdelse af haven eller anlægning af nye haveanlæg. 

Få professionel rådgivning gennem hele forløbet

Uanset om du skal have anlagt en ny græsplæne, fældet et træ eller lagt nye fliser, er du i trygge hænder hos os, fordi vi rådgiver dig gennem hele processen. Vi anlægger også helt nye haver foran nyopførte huse, boligforeninger og institutioner, og dette gør vi i samarbejde med dig, hvor vi sammen finder ud af hvordan din drømmehave skal se ud. 

Få et uforpligtende tilbud

Har du flere forskellige haveprojekter, som du ønsker at få løst, kan du altid ringe eller skrive til os for et uforpligtende tilbud. På denne måde kan du føle dig tryg fra start af, så du kan slappe af under projektet velvidende, hvad det kommer til at koste dig. 

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt